Γκαλλερίστας, ερασιτέχνης αμπελουργός-οινοπαραγωγός, εμπνευστής δραστηριοτήτων για την προβολή ή την ανάλυση θεμάτων τέχνης και πολιτισμού, πρώην εκδότης και δημοσιογράφος, ενεργός πολίτης στη Μύκονο, μπλόγκερ για τη διατροφή,  ο Δημήτρης Ρουσουνέλος (φωτό) είναι από τους παλιούς γνώριμους στα Tinos Food Paths.

Κάποτε, όταν «τού» επέκριναν την «άλλη Μύκονο», αυτή της κατανάλωσης και της κενότητας, αντεπιτέθηκε: «Δεν υπάρχει άλλη Μύκονος. Ο καθένας «καταναλώνει» την ίδια Μύκονο. Απλώς, το κάνει κατά τον πολιτισμό που κουβαλά μέσα του

…Το ίδιο αφορά κάθε τόπο» λέει. «H Τήνος έχει πολλά σπουδαία για να «καταναλώσουν» οι επισκέπτες της. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Πρωτοβουλίες όπως τα Food Paths κάνουν αυτή την πραγματικότητα πιο απτή».